Vrijblijvend opleidingsadvies

Voordat je definitief een rijschool kiest, is het prettig om kennis te maken met  de instructeur. Auto -en motorrijschool Michael Gijsberts biedt om die reden een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, opleidingsadvies én gratis proefles aan. Ik bespreek jouw wensen en laat tijdens de proefles zien wat er allemaal bij komt kijken. Na afloop bespreken we hoe de proefles is bevallen en breng ik een opleidingsadvies uit.

Door mijn jarenlange ervaring als militair instructeur, (militair) rij-instructeur en militair rij- examinator bij Defensie (categorieën A-B-C-BE-CE en F) zie ik snel het verschil tussen diverse leerstijlen en niveaus. Hier zal ik mijn opleidingsadvies en mijn lesgeefstijl op afstemmen. Dit draagt bij aan een zelfverzekerdere leerling met een uitstekende voertuigbeheersing.

Een kennismaking en proefles duurt ongeveer 75 minuten. Je weet dus al snel waar je aan toe bent!

VASTE INSTRUCTEUR

Rijles kan voor velen een spannende ervaring zijn. Tijdens mijn werkzaamheden bij Defensie heb ik ervaren dat een vaste instructeur hierbij de nodige houvast biedt. Vandaar dat ik vanaf de eerste les tot aan het behalen van het rijbewijs, jouw vaste instructeur ben.

Samen zorgen we ervoor dat jij je rijbewijs haalt!